Filtre Kahve

Filtre Kahve: En zor beğenenleri bile uyaran, iyi pişmiş bir kahve kokusu kadar güzel bir şey yoktur.



En zor beğenenleri bile uyaran, iyi pişmiş bir kahve kokusu kadar güzel bir şey yoktur.

Hazır Kahve, Filtre ve Espresso Kahveleri titizlikle kavrulduktan sonra kapalı vakum ambalajlara konmaktadır.

Tüm kahvelerin esasını her bir tanesi eşit kavrulan kahve çekirdekleri oluşturmaktadır.

% 100 saf arabika tanelerinden yapılmıştır.

Saf kahve aroması.

Kahve, hafif bir uyarıcı olan kafein içerir.

Kahvenin kalori, yağ ve karbonhidrat içeriği düşüktür.

Farklı kahve tipleri, tercih seçeneği yaratır.

Filtre Kahve



Filtre kahvenin sıcak su ile demlenmesi gerekir. Kahve yaparken konacak miktar kişisel zevke bağlıdır. Çekilmiş kahveyi pişirirken en çok yapılan hata, yeterli miktarda kahve kullanmamaktır. En iyi sonuçlar elde etmek için kahve, kaynama noktasına yakın bir derecede (95 – 98 C°) pişirilmeli ve 15 – 20 dakikadan fazla bir süre ısıtıcıda tutulmamalıdır. Kalan kahve dökülmelidir.



Başlıca özellikleri



Iyi öğütülmüş, tadı, rengi, lezzeti ve aroması standarttır.

Istenen her demleme yöntemi için kullanılmaya uygundur.

Sıvı kahve ihtiyacı olan yemek tariflerinde esas olarak kullanın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar