8 lt'lik paslanmaz çelik kapaklı tencere iCook

8 lt'lik paslanmaz çelik kapaklı tencere iCook: iCook 8 Lt. Paslanmaz Çelik Kapaklı Tencere artık tekli olarak satışta. Üstün pişirme performansı sağlayan bu 8 litrelik tencere, büyük porsiyonlarda çorba, et yemekleri, et suyu, haşlama, makarna pişirmek için kullanılabilir. Ayrıca hacimli pişirilen Aşure ve reçeller için de idealdir.
Vitalok© pişirme metodu için tasarlanmıştır
5 değişik konfigürasyon
3 katlı yapı
18/10 paslanmaz çelik iç ve dış katman
ortada karbon çelik gövde
Optitemp” taban - Saf Alüminyumdur
Komple T430 Ferromanyetik Çelikle kaplanmıştır
Dayanıklı paslanmaz çelik
18/10 Paslanmaz Çelik (Tip 304)
Kalın gövde yapısı
3 yönlü fevkalade güzel perdah :
Ayna cila (yan gövde ve kapak)
Saten (iç yüzeyler)
Fırçalanmış (taban)
Hassas kenar tasarımı
Özel perdahlanmış tencere, tava kenarları
Sıkıca oturan kapaklar
Ergonomik tutacaklar
Tüm sap ve tutacaklar kaymaya karşı dayanıklıdır
Alev koruyucular
Geniş parmak koruyucuları (kapak saplarının altında)
Saplar içten metale tutturulmuştur
Kapaklarıyla beraber üst üste konarak az yer kaplayan tasarım
Isıya dayanıklı sap ve tutacaklar
Üst üste pişirme yöntemi için tasarlanmıştır
Patentli İçi Halkalı Makarna Tenceresi
Değiştirilebilir parçalar
İmalat hatalarına karşı ömür boyu Tam Garantili
Düşük nem yöntemiyle pişirme, tencere ile kapak arasında bir su buharı bariyeri oluşturur. Bu bariyer, geleneksel yemek pişirme yöntemlerine göre temel vitamin ve mineralleri 1/3 oranında daha fazla yiyecekte saklı tutar. “Sebzeler bahçeden geldiği gibi kalır.”
Tencere seti çeşitleri size her ihtiyaç için en uygun pişirme kabını sağlar. “Hiç birimiz aynı şekilde pişirmeyiz ama hepimizin pişirme nedeni aynıdır”
Üstün ısı tutma ve dağıtma özelliği sağlar
Kolay temizlenir - güzel ve dayanıklıdır
Yavaş ve dengeli pişirir
Seramik, bütan veya doğal gazla, elektrikle ve endüksiyon sistemiyle çalışan ocaklarda çok iyi sonuç verir.
Mükemmel ısı transferi
Manyetik endüksiyon ocak sistemi için uygundur
Yiyeceklerle reaksiyona girmez, bu nedenlerle yiyecek lerin tadını ve aromasını korur
Paslanmaya, çizilmeye ve lekelenmeye karşı son derece dayanıklıdır
Uygun şekilde kullanıldığı takdirde ömür boyu dayanacak sağlam kaliteli yapı
Herkese göstermekten gurur duyacağınız bir tencere seti!
Kolay temizlik ve güzel görünüm
Çizilmez
İyi ısı transferi sağlar
Yemeği boşaltırken damlamayı önler ve kapakla tencere arasında su bariyeri oluşmasına yardımcı olur
Çizilebilecek, paslanabilecek pürüzlü uçlar yoktur
Su bariyeri oluşmasına yardımcı olur
Kullanımı rahat tasarım
Ergonomik dizayn
Tutacakları alevden korur
Parmakları sıcakla temastan korur
Kırılmaya karşı dayanıklıdır
Mutfakta fazla yer kaplamaz
Dokunulduğunda soğuktur
Yer ve enerji tasarrufu ! Bütün bir öğün yemeği tek bir ocak gözü üzerinde pişirebilirsiniz
Makarna, kabuklu deniz hayvanları veya haşlanıp yumuşatılacak yiyeceklerin ocak üstünden indirilmeden tek adımda pişirilip suyunun süzülmesini sağlar
Tava veya tencereyi komple değiştirmeye gerek yoktur. Parçalar Amway Serbest Girişimcileri veya Amway aracılığı ile satın alınabilir
Gerçek müşteri tatmini
Satın almanın herhangi bir riski yoktur
Her türlü pişirme yöntemine uygun olmasına rağmen, iCook Paslanmaz Çelik Tencere Seti özellikle Vitalok yemek pişirme yöntemi için tasarlanmıştır.Size Vitalok Pişirme Yöntemini daha iyi anlamanız için bazı genel bilgiler sunuyoruz :
Titizlikle üretilen iCook Paslanmaz Çelik Tencere Setinin kapakları tencerenin yuvasına birebir oturur. Böylece tencere ile kapak arasında bir su bariyeri oluşur.
Yemek pişerken, yiyeceğin içinde doğal olarak bulunan suyun bir kısmı buharlaşır. Bu buhar yoğunlaşınca, kapakla tencerenin kapak yuvası arasında ince bir su tabakası oluşur.
Bu su buharı bariyeri, ağırlığı özel olarak tasarlanmış ve yuvasına birebir uyan kapaklar sayesinde oluşur ve pişirme sürecinde aşılmaz bir engel yaratır.
Pişirme sırasında yukarı çıkan buhar ve yiyecek özsuları tencerenin içinde yoğunlaşmaya devam eder ve yiyeceğe geri döner. Bu süreç yiyeceğin kendi doğal özsuları ile iyice pişmesini sağlar.
Bu yöntemle etler su veya yağ koymadan pişirilebilir.
Taze sebzeler ve meyvalar normalde kendi bünyelerinde dışarıdan su eklenmesine gerek kalmadan, kendi kendilerini pişirecek kadar doğal su içerirler. Suda yıkanmış sebzeleri pişirme kabına koyun ve 60 ml su ekleyin. Bu kadar su,Vitalok Pişirme metodu için yeterlidir.
Çok yüksek sıcaklıklarda kaynatılan veya pişirilen yiyecekler tadını ve besin değerini yitirirken Vitalok Pişirme Metodu gıdaların tadını, aromasını ve besin öğelerini korur.
Bünyelerindeki doğal su buharlaşmış olduğu için pilav, makarna, kuru tahıllar, kuru meyva, kuru bakliyat ve fasulye için tencereye su eklemek gerekir. (Su ölçüleri için yemek tariflerine veya ambalaj üzerinde yazılı talimata göre hareket edin.).
Ek bir özellik olarak Vitalok Pişirme Metodu, geleneksel yemek pişirme yöntemlerine göre daha düşük ocak ısı ayarları gerektirir, bu da enerji tasarrufu sağlar.
Kapakla tencere arasında oluşan hava geçirmez su bariyeri ve tencerenin yapısı, yemek piştikten sonra sofraya servisi gecikse bile, yiyecekleri tekrar ısıtmaya gerek kalmadan kap içinde daha uzun süre sıcak kalmasını sağlar.
Yemek pişirmek için düşük sıcaklık gereksinimi mutfak içinde aşırı ısınmayı önler ve enerji tasarrufu sağlar.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar